2009. március 11., szerda

kedd - szerda

Egy kicsit mintha a nagy téli hajtás után az élet kezdene visszatérni a normalis ütemben. A tegnap este Abafáján jó kis alkalmunk volt, annak ellenére hogy egy kicsit tartottam tőle. Még ujabb hallgatok is jelen voltak, viszont az egyik testvér aki, nem szokott hiányozni nem jött el. Csodálkoztam én is és más is rajta, de istentisztelet után elmentem nézzem mi lehet a gond. "Nagy" baj nem volt, csak annyi hogy három napja nincs kenyere a házban és a nagy éhségtöl rosszul érezte magát. Mig beszélgettünk addig a felesége lisztből és állitólag szódaporból (de hogy pontosan mi is volt azt nem tudom) gyurt tésztát lángosként megsütötte, megsóztuk, cukroztuk majd hálát adva vacsoráztunk. Szivemben hála volt hogy nem lelki okok miatt hiányzott majd áhitat után, egy néhány lejt kölcsön adva az Urra biztam öket.
A korházba is felmentünk elég későn, ahol szintén az egyik barátkozónk fekszik. 3 fiatal emberke jött velem Abafájáról. A néni belső fertőzés miatt fekszik benn, amikor a velem levő fiatal meghallotta, nagy komolyan megjegyezte, hogyhát ő is kell vigyázzon nehogy valami virust kapjon el a számitógépjétől :D
Ma Vásárhelyen illettve Régenben és Gernyeszegen jártam. Készülünk a jövő heti evangélizációra Kabaruval....imádkozzatok értünk..