2007. augusztus 23., csütörtök

body building


A mai nap is mozgalmas volt, tele élményekkel. Délelőtt beszélgetés az egyik gyülekezeti taggal, aztán a városban ügyintézés volt, aztán delután következett a nap különlegessége. Van egy néhány barátom akik (a mellékelt képeken láthatóak) már régóta járnak kondi terembe, és mivel enyhén szólva, rám is rámfér egy kis mozgás én készülök már egy ideje, hogy csatlakozzam hozzájuk. Na ma megtörtént, ma volt az első napom a teremben. Hát mit is mondjak... szeretnék rendszeresen járni ha lesz hozzá elég időm és erőm, így az első edzés után anyit tudok mondani hogy alaposan megkínoztak és most csak úgy tudok járni mint aki karót nyelt.... nem is merek rágondolni hogy milyen állapotban fogok reggel felébredni.... Remélem áldás fog kijönni ebből a sportolásból is és új barátokra lelek akikkel majd jó beszélgetéseim lesznek na meg az se lesz rosz ha egy kicsit
lefogyok....
Este 8 órától Körtvélyfáján voltam istentiszteleti alkalmon. A rendszeres látogatók mellett ma este ott lehetett az a lány is akit az édesapja nem enged istentiszteletre. A lány könnyek között kért erőt, hogy tudja vállalni Krisztus követését ebben a nehéz helyzetben is. Ilyen helyzetekkel találkozva értékelem jobban, hogy nekem hivő szüleim lehetnek .... imádkozom és imádkozzatok ti is azokért akik nehézségeket kell vállaljanak Krisztus követéséért....

otthon

Az elmúlt három napot a szüleimnél töltöttem Sarmaságon. Nagyon jó volt 4 hónap után újra együtt lenni a családommal. Sok minden volt amit megbeszélhettünk, végigtárgyaltunk és sok minden felmerült ami miatt imádkoznunk kell egymásért. Az is nagyon jól esett, hogy Péter István lelkipásztor testvér, mikor megtudta, hogy otthon vagyok felkeresett, hogy eggyütt beszélgessünk és imádkozzunk a misszióért, lelki munkáért. Kedd este a sarmasági cigány gyülekezetben szolgáltam majd szerda reggel a szüleim marasztálása ellenére visszaindultam Régenben.
A tegnap este Gernyeszegre visszalátogatott az egyik amerikai testvérünk, Ken Kelly aki itt volt a kápolna épitésekor. A tetvér Tordáról érkezett Püsök Dániel lelkipásztor testvéremmel.
Látogatásának a célja Vajda Miklós testvér meglátogatása valamint a gyülekezetben való részvétel volt. Egy evangelizációs alkalmunk volt ( kb 2o bartátkozó volt a faluból) és nagyon érezhető volt Isten jelenléte. Az istentisztelet végén még ott maradtunk imádkozni és áldottuk az Urat azért mert Ő munkálkodik. Főleg egy fiatal nőt érintett meg az Úr, akinek a megtéréséért már régóta imádkozunk. Kérlek imákozzatok ti is velünk.