2007. november 30., péntek

pentek

Szerdán különös áldásokban volt részünk Gernyeszegen. Az első áldás az volt hogy eljött velem Abafájáról egy 3o éves fiatalember, hogy megismerkedjen az ottani testvérekkel. Ez a fiatalember egy néhány hete döntött Jézus mellett és örvendek hogy halad előre, eddig elég szépen. Most mondta el Gernyeszegen a bizonyságtételében, hogy eleinte mikor meglátott, meg akart verni, mert bosszantotta, hogy miért foglalkozom én a gyermekeivel, ezt én sem tudtam eddig, de most öröm van a szívében hogy testvérének szólíthat. A másik áldás az volt hogy most először jött el a gyülekezetbe, Zozonak a nagyobbik testvére, aki eddig nem volt hajlandó jönni. Elmondta szerdán, hogy álomban, vagy nem is álom volt mert akkor már felébredt, amikor megszólította az Úr hogy adja neki a szívét, ezért is jött el szerdán és elmondta hogy ezután Jézust akarja szolgálni. Az Úr segitsen neki, imádkozzunk érte...
CSütörtökön nagy esemény volt itt Régenben. Éppen a szomszédomban nyilt meg a Billa. Nagy dolog volt ez mert ez az első, ilyen nagyobb méretű szupermarket a városban. Ritkán lehet látni ennyi embert egycsomóba mint ami összegyült itt csütörtökön. Hát vendégem is volt egy pár, merthát az abafájiak közzül egy néhányan hamár errejártak beugrottak hozzám....este körtvélyfáján volt istentiszteletünk.
A karácsonyi ajándékcsomagokkal kapcsolatosan is beszéltem a marosmegyei képviselővel éshát sajnos nem nagyon biztat, hogy lesz elég csomag. Ha valaki segiteni tud, hogy kitől kérhetnénk még csomagot, nagy örömömre szolgálna:D (főleg abafájára kell)
Ma a fuvószenekarral voltam temetésen Disznajón. Egy 57 éves ember halt meg autóbalesetben. Rengetegen eljöttek a temetésre. Egész temetés alatt azon gondolkodtam, hogy milyen egy hatalmas falu az a Disznajó, és milyen jó lenne, ha valahogy tudnánk ott kezdeni missziót. imádkozni kell ezért is.
A nap egy elég jó ifivel végződött................