2007. december 2., vasárnap

szombat + vasárnap

Péntek este érkezett hozzám a hugom látogatóba, és eggyütt töltöttük a hétvégét. Sokat azért nem lehettünk csak kettesben, mert elég zsufolt hétvége volt. Aminek nagyon örültem ennek a hétvégén hogy igazi csapatmunka volt tapasztalható, minden alkalommal.
Szombat délelőtt gernyeszegen tartottam zeneórat a gyerekeknek, akiket gitározni tanitok. Onnan hazaérve 6 fiatallal eggyütt mentem ki Abafájára a gyerek alkalmat megtartani. Nagyon jó alkalmunk volt, és ez annak is köszönhető hogy nem egyedül kellett menjek. Sikerült a fegyelmet is fentartani (5o gyerek volt es 1o felnőtt ezen a gyerekalkalmon) és mindenki aktiv volt a fiatalok közzül. Csilla tartotta a leckét, Adina tanitott éneket, Gyuri volt a rendfelelős Gerivel én pedig zenéltem a főnökkel (aki főleg a felnőtteket foglalkoztatta).
Az alkalom után a fuvószenekarral volt fellépésünk a kultúrházban majd eggyütt vacsoráztunk
A vasárnapi nap is áldásos volt. Délelőtt úrvacsorai alkalmunk volt itt Régenben, majd délután Vajda Miklóssal és Réti Attilával, valamint a fiatalokkal voltunk Kisfülpösön, Régenben majd Abafáján...Isten áldja meg az elhangzott Igéket