2008. február 19., kedd

kedd

A tegnap előtt véget ért az evangélizációs sorozat. Minden este voltak hallgatók a városból, aztán vasárnap délutánra már hely sem maradt az imaházban. Mindig öröm van a szívemben, ahol az evangélizációs alkalmakkor vannak olyan emberek akik azzonnal válaszolnak Jézus hívására. Sajnos ez nem minden evangélizáláskor történik meg. Mégis biztos az hogy nem hiábavaló az evangélium hirdetése. Ezeken az alkalmakon sem történtek nyilvános döntések, de ISten jelenléte és munkája közöttünk nyilvánvaló volt.
Vasárnap este Abafáján is evangélizáltunk, ahova a szováta környéki roma testvérek is eljöttek és ádott esténk volt. Többen jelezték hogy dönteni akarnak Jézus mellett, adja az Úr hogy öszinte döntés legyen. Sajnos az ellenség sem alszik és minnél többen keresik az Úrat az ördög annál inkább dühöng.
A tegnap délután családokat látogattam meg itt Régenben és Abafáján. Este 1o fele hivtak egy asszonyhoz aki már önkivületi állapotba került hogy még imádkozzunk érte. Kértük az Úr kegyelmét az életére, és miután eljöttünk rá 2 órára meghalt.
Ma megint személyazzonossági ügyben jártam, aztán tanulok egy kicsit és este Abafáján istentisztelet......