2008. április 25., péntek

ez az

A helyzet az kedves IStvan barátom és a többiek, hogy a bizonyságtétel amit igértem, video formátumban van, es valamilyen oknnál fogva sehogy sem akar ide feltöltődni (valószinű túl nagy a fálj), de ha erre jártok majd megmutatom, mert még mindig az a véleményem hogy azt érdemes megnézni.
Az élet zajlik.
A szokásos istentiszteletek mellett két helyen is beinditottuk a barátkozók óráját. GErnyeszegen junius 15.-én szervezünk bemeritési ünnepélyt, valószinű a Marosban és Abafáján a nyár vége fele, szintén a Marosban.
Sajnos Abafáján még mindig nagy az ellenállás. Ami szomoruságot okozott nekem a napokban, hogy az egyik komoly barátkozónknak addig, jártak a fejére, mig megtöltötték mindennel és mostmár az adventisákhoz kezd járni.
Az Úrban bizunk és Ő tesz amit akar. Imádkozzunk értük tovább.
Ma este virrasztóba megyek, és holnap temetés. Egy idős nő halt meg, aki nem tartozott a gyülekezetünkhöz. Sárpatakon volt az öregotthonban, és Gernyeszegen temetjük. A református egyház visszautasitotta a temetést, mert nem tudta kifizetni az egyház adót is visszamenőleg, és a család kérésére, mi temetjük. Imádkozzunk, hogy Isten igéje eljusson minnél több emberhez.