2007. október 27., szombat

evangélizaciók


Az elmúlt héten vendégeink voltak Dr. Floyd Parker és a felesége Bonnnie. Mindig nagyon örvendek amikor ezekkel az emberekkel találkozom, mert árad belőlük az isteni szeretet és a mennyei öröm, ami miatt én is valósággal új erőre kapok.




Evangélizációs alkalmakat tartottunk majdnem minden este. Péntektől Vasárnapig Régenben hirdettük az örömhirt ahová a gyülekezeti tagok mellett estéről estére több mint 15 hallgató is eljött. Bárcsak Isten megérintené őket és a hallott örömhirt elhinnék.






A régeni evangélizációs alkalmak után két napig Abafáján szolgáltunk ahhol családokat látogattunk és két este összejövetelt is tartottunk. Sokan összegyültek föleg a gyermekek és az első este nagyon zajosak is voltak. A második este ami a képen is látható, már kevesebben voltunk de nagy öröm volt hogy egy fiatalasszony és két fiú behivta a szívében az Úr Jézust. Ők is tudják és én is hogy nem lesz könnyő megmaradniuk Krisztus mellett abban a környezetben de imádkozzunk hogy mégis kitarthassanak. Gernyeszegen is voltak alkalmaink és örvendtünk mindannak amit Isten ott is tett és tesz.


Két különleges alkalmunk is volt Gernyeszegen. Az egyik Zozonak a családjánál volt, ahol háziösszejövetelt tartottunk és bátoritottuk az újonnan megtérteket.

Ugyanakkor az új imaházban is összegyültünk ahol egy kicsit hideg volt de csak kivülről:)
AZ UR MUNKÁLKODJON TOVÁBB...