2008. március 18., kedd

Március


Eltelt egy kevés idő amióta utóljára irtam. Azóta történt egy jó pár dolog. Volt benne jó is szó se róla de hadd kezdjem a kevésbé kellemessel, hogy a végére maradjon a java.
Hát nem volt valami kellemes az, amikor két héttel ezelőtt ellopták Abafáján az új gitáromat. Az imaházban hagytam ott bezárva, ahova nem mehetett be senki csak mikor mi ott vagyunk, vagy a hollandok. Ők biztosítottak hogy mikor ők ott jártak a gitár még ott maradt, ugyhogy eddig rejtély, hogy ki, mikor és hogyan lophatta el. Imádkoznunk, kell hogy térjen meg és hozza vissza a gitáromat.
A másik még kellemetlenebb dolog ami történt velem, az amiről augusztus 8. én irtam, a lakással kapcsolatos amit béreltünk. Augusztusban jelezték, hogy nem lakhatok sokáig a lakásban. Ekkor felmentünk a polgármerhez, aki nagyon jó indulatúan azt, mondta hogy maradjak ott amig nem szól. Ameddig csak lehet, megpróbál segiteni azáltal, hogy itt lakhatok. Augusztus óta csend van....senki nem szólt semmit. A héten megtört a csend. Megjött a papir, hogy eddig maradhattam itt, és van 15 napom van hogy elköltözzem. Sajnos még nem tudom, hova költözhetnék. Marosvásárhely lenne, az egyik megoldás, István testvérék lakása, viszont több szemppontból sokkal jobb volna, ha itt Régenben találnák egy bérelhető helyet, úgyhogy a héten ezzel foglalkozom. Lakást keresek. Nagyon kell ezért imádkozni.
Hála az Úrnnak, hogy munkálkodik. Ezért örömökben is van részem. Az elmúlt hétvégén dr. Floyd Parker testvér volt itt nálam, akivel együtt különleges alkalmakat szerveztünk. Nagyon áldott volt például a közösségi nap, amit Gernyeszegi gyülekezetben rendeztünk valamint az Abafáji evangélizálások. Gernyeszegen egész nap eggyütt voltunk a gyülekezettel, és együtt ettünk, beszélgettünk játszottunk és imádkoztunk.
A közösségi nap. és a sütés...............




Abafáji hallgatóság.

Istentisztelet Zozoéknál