2008. február 4., hétfő

ami elmaradt

SZesszió van még mindig, és nagyon nehezen érem utól magam. Viszont a vizsgák mellett történek dolgok. Mindennap volna rengeteg miről irni. Elmaradt, hogy irjak arról, hogy szép ünnepélyünk volt Marosvásárhelyen. 2o meritkeztek be és ezek között ott volt az első abafáji tag. Hála az Úrnak érte.
Romeonak hivják és kegyelem, hogy megtehette ezt a lépést. A szászrégeni körzetből még körtvélyfájáról volt egy bemeritkező Evike.
Kegyelem az, hogy aratást adott az Úr és ilyen sokan lehettek akik bemeritkeztek. Adjon az ÚR nekiki növekedést és hűséget.

Ami nekem még nagyon nagy öröm volt ezen az ünnepen, az az, hogy a barátom, akivel a régeni fuvószenekarban ismerkedtem meg, eljött az ünnepélyre és döntött Jézus mellett. Már előttem készítette őt az Úr. Karácsonyba jött el egy néhányszor gyülibe, ifire rendszeresen járt és szilveszterezni is velünk szilveszterezett. Ekkor modta el hogy a legnagyobb célja erre az évre, hogy megtérjen. Hála érte ami történt vele, kérlek imádkozzatok, hogy megmaradjon.

Abafáján is munkálkodik az Úr. A mult héten is döntött Jézus melett egy nő. Bárcsak folytatódna a kegyelem kiáradása addig még sok embert elérne.

A héten még két vizsga.......aztán jöhetnek a pótvizsgák :D