2009. március 3., kedd

lelki nyár

Egyre inkább nyilvánvaló hogy nem nagyon adatott nekem az irás ajándéka. Legyen az levél, email vagy éppen blog mindig erőfeszitésembe kerül hogy megirjam. Pedig sokmindent történt az elmúlt hónapokban amiről tényleg érdemes lett volna irni, azért is h számomra is megmaradjon, mások is épüljenek belőle és főleg azért is mert ha többen tudtatok volna a dolgokról, imádságaitok miatt, az áldást mégnagyobb lett volna.
Természetesen most nem is tudnám leirni azokat a fantasztikus élményeket amelyeket átéltünk az evangélizációk, ünnepekek, gyerekfoglalkozások, családlátogatások és egyébb alkalmak alatt, de azt el tudom mondani, hogy jó volt hozzánk az Úr és áldást adott nekünk.
Az elmult hónapban ingyen angol kurzusokat tartottunk Gernyeszegen és Régenben amit májustól szeretnénk folytatni. Ezáltal kivülálló emberekkel is szeretnénk felvenni, illetve ápolni a kapcsolatot.
Abafáján rengeteg érdekes, jó és ugyanakkor szomoru dolog történt. Ami jó hogy mindezekene keresztül a gyülekezet erősödik és növekedik. Aki arra jár az izgalmakat él át, persze senkinek nem tudjuk garantálni hogy abafáji élményének örülni fog. Például az evangélizációs alkalmakkor a vendég szolgálattevők kocsijaival majdnem minden este csináltak valamit: kereket kivágták, Cd lejátszott vitték el vagy éppen az ablakot törték be. Az ott lévő 8 bemeritett tag rengeteg kisértésnek, gunynak van kitéve, de örvendek hogy eddig mind a 8 kitartóan harcol és szenved sokszor az Urért. Több esemény is volt amivel Isten az egész közösséget megrázta a télen, mint például egy 28 éves fiatalember halála, akire ócska vas gyüjtéskor egy régi gyárban ráborult a fal és szörnyethalt, 3 árva gyerek maradt hátra. Ugyanazon a héten egy házaspárt találtak meghalva házukban akiket nagy valószinüséggel megöltek. Ezen események által Isten ébresztgeti ezeket az embereket és örömmel tapasztalom h egyre többen jönnek az alkalmainkra.
Ebben a hónapban még folytatódnak az evangélizációk, kérlek imádkozzatok továbbra is értünk. Remélem hamarosan napi részletekkel is jelentkezem.