2007. november 15., csütörtök

csutortok

Ma egy prédikaciót hallgattam amelyből nagyon meggondolkodtatott egy mondat amely igy hangzott: Vannak emberek akik minden dolgot arra használnak hogy embereket nyerjenek meg és vannak emberek akik minden embert arra használnak hogy dolgokat nyerjenek meg. Egyáltalán nem mindegy hogy melyik csoporthoz tartozom... érdemes rajta elgondolkodni.
A héten is a szokásos dolgaimat végeztem. Az hogy szokásos nem jelenti hogy rutinos, unalmas és szürke sőt nagyon sok izgalom és kihivásban van részem minden nap.
A hét elején egy kicsit több figyelmet kellett forditsak a tanulásra, merthát az egyetemi követelményeknek eleget kell tegyek. Sikerült az evfolyamomnak egy google groupot is lértrehozzak, igy jobban kezdem megismerni őket és többet kommunikálunk egymással. Na de úgy jártam, hogy belnéztem az anyagban és meg is ijjedtem tőle, mert rengeteget kell tanuljak és egy tucat dolgozatot irjak. Az Úr segitsen...
Börtönben is voltam na meg Abafáján is immár ma másodjára a héten, ugyanis a szombati gyerekfoglalkozást megtartottam ma, mert szombaton Székelyudvarhelyen fogok szolgálni ha az Úr megtart egy tini alkalmon.